Strešniki Golob - Mirna Peč

Strešniki Golob

Podjetje:

Marjan Golob s.p.

Naslov: Malenska vas 12
Kraj: 8216 Mirna Peč
Telefon: 07 / 307 89 90
Faks: 07 / 307 89 92
 
GSM: 041 630 072
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Splet:: www.stresniki-golob.si

V družini GOLOB je izdelovanje strešnikov že tradicija. Od prvih začetkov leta 1964, pa do sedaj, ko se že tretja generacija vključuje v proizvodnjo, smo do potankosti spoznali kakšna mora biti sodobna streha.

Združili smo znanje in izkušnje, ter sodobno evropsko tehnologijo in tako prišli do izdelkov, ki vam zagotavljajo trdno, varno, estesko in ne predrago streho.

Strešniki GOLOBStrešniki GOLOB so izdelani iz naravnih materialov to je pesek, portland cement, železovoksidni pigment, voda in plastifikator za povecanje zmrzlinske obstojnosti.

Nova avtomatizirana linija (vsi materiali se dozirajo avtomatsko), nam ob sprotni kontroli zagotavlja konstantno kakovost. Vgrajujemo le materiale, ki imajo ateste in so ekološko čisti brez sevanja, pa tudi proizvodnja je ekološko čista brez odpadkov, ki bi obremenjevali okolje.

Strešniki GOLOB so kompletni pobarvani v maso, vrhnji sloj pa je še dodatno zaščiten in obarvan s sodobnim akrilnim premazom, kar zagotavlja dolgo življensko dobo in lep izgled strešnikov, ki se harmonično prilagodijo okolju na raznih stanovanjskih in gospodarskih objektih širom po Sloveniji.
Strešniki GOLOB se po teži (45 kg/m²) ne razlikujejo od strešnikov ostalih proizvajalcev in predstavljajo približno enako obremenitev strehe kot moker sneg debeline 12 cm.

Strešniki GOLOBImageStrešniki GolobImage