Egoles d.d. - Škofja Loka

Egoles

Podjetje:

EGOLES d.d.

Naslov: Kidričeva cesta 56
Kraj: 4220 Škofja Loka
Telefon: 04 / 511 13 50
Faks: 04 / 511 13 19

Industrijsko predizdelane lesene strešne konstrukcije 

GSM:
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Splet:: egoles.si

V NAJKRAJŠEM ČASU DO OSTREŠJA!

Smo slovensko podjetje, ki nudi industrijsko predizdelane lesene strešne konstrukcije, primerne za stanovanjske, poslovne, javne ali gospodarske objekte; lesene masivne ali skeletno grajene hiše; lepljen les; ograjne elemente za balkonske ograje in vrtne plotove; obloge.

Industrijsko predizdelane strešne konstrukcije:

Klasične strešne konstrukcije

Klasične strešne konstrukcijeImage

Na računalniško vodenih linijah predizdelamo celotno ostrešje že v tesarski delavnici. Na montažo odpremimo skupaj z montažnimi načrti vse izdelane sestavne dele strešne konstrukcije (konstrukcija s potrebnimi lesnimi zvezami, izvrtinami in pripadajočim veznim in pritrdilnim materialom, strešne obloge, izolacijo, sekundarne kritine, letve za zračni sloj in za kritino, barvane zaključne deske). Celotno ostrešje je lahko skobljano, impregnirano, vidni deli pa barvani v želeni barvi.

Strehe v elementih

Strehe v elementihImagePri enostavnejših strešnih konstrukcijah lahko skrajšamo čas montaže industrijsko predizdelanega ostrešja na objektu z izdelavo strešnih elementov. Elementi so sestavljeni že v delavnici, zato je njihova montaža hitra in enostavna. Vsebujejo vse elemente zaprtih strešnih konstrukcij (parozaporno folijo, izolacijo med škarniki, izolacijske plošče ali paropropustno folijo, napuščni opaž)Predalčne strešne konstrukcijeImage in prezračevanih hladnih streh (zračni sloj višine 5 cm) s strešnimi letvami.

Predalčne strešne konstrukcije spojene z žebljanimi ploščami ali ježevkami so primer kvalitetne in ekonomične konstrukcije, namenjene premostitvi večjih medosnih razdalj. Zato se najpogosteje vgrajujejo v proizvodne in športne objekte različnih tipov in oblik.

Leseni skeletno grajeni objekti:

Nizkoenergetske hišeImageNizkoenergetske hiše so v večini grajene iz naravnih surovin, med katerimi prevladuje les. Les kot gradbeno sredstvo odlikujejo dobre izolativne sposobnosti, hidroskopičnost, prožnost in upogibna trdnost. Stavbe, grajene z leseno skeletno konstrukcijo, so v primerjavi s klasično zidanimi objekti tudi potresno varnejše. Konstrukcija iz lesenih nosilcev sten, ki potekajo od temeljev do stropne konstrukcije za nadstropja in strešne konstrukcije, se namreč zaradi razmeroma velike prožnosti lesa dobro prilagaja.

Lepljen les:

Lepljen les je nepogrešljiv v konstrukcijahImageLepljen les je nepogrešljiv v konstrukcijah, kjer je potrebna večja trdnost, dimenzijska stabilnost in ustrezen estetski videz lesnega proizvoda. Ravni lepljeni nosilci se uporabljajo kot nosilni podporni elementi v gradbenih konstrukcijah, kot so stropniki, lege, stebri, elementi v montažnih zidovih in inženirskih konstrukcijah. Naš proizvodni program zajema dolžinsko spojen konstrukcijski les, dvo- in troslojni lepljen les (DUO, TRIO), lameliran lepljen les (BSH), lepljena bruna in stropne elemente. Vsi proizvodi so izdelani v skladu z evropskimi standardi in predpisi, s pridobljenimi certifikati, poleg lastne kontrole pa kontrolo izvajajo tudi pooblaščene institucije v EU.

Nadstrešnice:

NadstrešniceImage

V proizvodnem programu nudimo več tipskih nadstreškov, ki se razlikujejo po izvedbi in velikosti. Glede na lokacijo se lahko gradijo kot samostojne enote ali pa so postavljene ob objektu.

Ograjni elementi in profilirane obloge:

Pestra prodajna paleta ograjnih elementov vam daje veliko različnih možnosti oblikovanja zunanje podobe vašega objekta ali vrta. Izdelujemo horizontalne in vertikalne ograjne deske različnih tipov.