Prvi razstavni salon strešne kritine in fasadnih sistemov v Sloveniji

Podjetje Oben-Auf odprlo novo PE v Celju

Galerija strešne kritine in predstavitev nove spletne strani www.obenaufarhitektura.siGalerija strešne kritine in predstavitev nove spletne strani www.obenaufarhitektura.si

Prvič v Sloveniji lahko poročamo o otvoritvi razstavnega salona (v tujini tako priljubljen Showroom) strešne kritine in fasadnih sistemov, kateri je svojo otvoritev doživel decembra 2008. V novoodprtem poslovnem centru Turnšek v Celju (nasproti City centra) je podjetje Oben-Auf, poleg prodajnega centra v Mariboru, odprlo omenjeni salon in tako na področju Slovenije začelo z drugačnim pristopom do naročnikov na katerega smo bili do zdaj  navajeni.

Za razliko od ostalih prodajnih centrov gradbenega materiala si bodo obiskovalci v novem razstavnem salonu poleg ogleda galerije in barvnih vzorcev strešnih kritin (Creaton, Tondach, Eternit Nemčija in Avstrija, Prefa, Rheinzink, Bauder zelene in ravne strehe ...) in tridimenzionalnih razstavnih panojev fasadnih sistemov (Eternit Nemčija in Avstrija, Prefa, Rheinzink in Creaton Tonality) v miru ogledali še galerijo slik streh in fasad izdelanih iz omenjenih materialov.

Ta novoodprti salon je primeren za vse investitorje, arhitekte, kot tudi individualne naročnike, ker vam uslužbenci namenijo ustrezen čas za prezentacijo kompletnega programa na LCD monitorju in vam predstavijo prednosti vsakega materiala posebej.

Fasadni sistem Creaton TonalityFasadni sistem Creaton Tonality

V primeru, da ste v dvomih s kakšno kritino prekriti svojo streho ali kje dobiti primernega izvajalca del – obiščite razstavni salon Oben-Auf v Celju. Za vse tiste, ki želijo nekoliko drugačno fasado vam bodo v salonu odgovorili na vsa vaša vprašanja glede razstavljenih fasadnih sistemov – naravne fasade Creaton Tonaliy v vseh barvnih odtenkih, Eternit betonskih fasadnih plošč, pločevinaste fasade Rheinzink in Prefa. Tako si boste lahko na enem mestu ogledali vse omenjene materiale, dobili informacije o izvajalcih in naročili izdelavo predračuna.

iStreha in fasade Prefa v ozadju galerija RheinzinkStreha in fasade Prefa v ozadju galerija Rheinzink

Razstavni panoji Prefa, Rheinzink in EternitRazstavni panoji Prefa, Rheinzink in Eternit

Direktor podjetja Oben-Auf g. Gregor Grilc je na otvoritvi povedal, da so se za ta korak odločili, ker imajo odlično podporo s strani partnerjev – Prefa, Eternit Nemčija in Avstrija, Rheinzink, Bauder, Creaton, Tondach ....in dovolj strokovnega znanja, da pomagajo pri izvedbi večjih in manjših projektov. Zaradi večje razpoznavnosti in kot podporo bomo na naši novi spletni strani www.obenaufarhitektura.si informirali obiskovalce o vseh novostih na področju materialov, projektov, arhitektov, izvajalcev ....

Otvoritev razstavnega salona Oben-Auf v CeljuOtvoritev razstavnega salona Oben-Auf v Celju

Čestitamo za ta pogumen korak in želimo, da bodo imeli v letu 2009 veliko zadovoljnih naročnikov!