Kako predstaviti svoje podjetje?

Kako predstaviti svoje podjetje?

Pomembnost reklame, kvalitetna predstavitev vašega podjetja in dostopnost na spletu / internetu je v današnjem času nepogrešljiva oblika prezentacije vaših izdelkov in uslug.
Prvi korak do efektivne predstavitve je znak podjetja / logotip - to je tisto prvo kar opazimo in kar nas vedno znova spremlja skozi poslovanje v obliki vizitk, dopisov, katalogov, prospektov in nenazadnje na naši spletni strani. Postanite in ostanite opaženi, ker lepo in pravilno oblikovan znak podjetja pove vse o vaši poslovni identiteti oz. vaši dejavnosti.
Spletna stran je korak naprej, tukaj lahko predstavite dejavnost vašega podjetja (izdelke, usluge, akcije, promocije...)  vsem zainteresiranim.  Pravilno zastavljena in  usmerjena spletna stran z natančno začrtanimi cilji bo dosegla uresničitev teh ciljev.
Z našim portalom nastrehi.net smo poskušali dokazati, da je to mogoče. V kratkem času smo začeli uresničevati tisto za kar se zavzemamo na našem portalu: sodelujemo s strokovnjaki, izvajalci, trgovci, proizvajalci in ostalimi povezanimi na kakršenkoli način s STREHAMI.
Če se odločate o izdelavi znaka vašega podjetja (in tiskanega materijala) ter o izdelavi spletne strani, pokličite nas in pomagali vam bomo z nasveti in izdelavo potrebnega.

ImpresDesign
www.impresdesign.com