Najava sejema MEGRA

Sejem MEGRA  - 18. mednarodni sejem gradbeništva in gradbenih materialov
Gornja Radgona, 05. 04. - 09. 04. 2005

Sejem na katerem bo razstavljalo 450 podjetij – 343 iz Slovenije in 107 iz tujine.
V razstavnem delu sejma bojo prevladovali razstavljalci gradbenih materialov, gradbene opreme in mehanizacije, projektanti... Ob tako velikem številu razstavljalskih prostorov moramo omeniti tudi bogat obsejemski strokovni program; strokovne delavnice, posvete, predavanja in prav posebej zanimivo za naš portal in njegove obiskovalce 6. državno tekmovanje krovcev in kleparjev.

Tekmovanje bo potekalo dva dneva:
  • torek (05.04.) ob 9.30 v Hali D
  • sreda (06.04.) ob 10.00 v Hali DPodelitev nagrad najboljšim bo zadnji dan tekmovanja, v sredo, v Dvorani 3 ob 17.00 uri.<>
 
Na letošnjem sejmu je veliko število srednjih šol potrdilo svoje sodelovanje in predstavitev, katera bo potekala pod geslom »Znanje-gradbeni material prihodnosti!«. K sodelovanju sta povabljeni tudi Fakulteta za gradbeništvo v Mariboru in Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani. Njihov osrednji predstavitveni prostor bo v hali A2, kjer lahko dobite vse potrebne informacije o nadaljevanju šolanja.
Sejem MEGRA, »največji« sejem gradbeništva pri nas bo tudi letos vse zainteresirane seznanil z novostmi. Mogoče vam bo pomagal pri gradnji ali obnovi vaše strehe, mlade pa seznanil o možnostih šolanja v željenih poklicih.


Lepo vas pozdravlja uredništvo portala nastrehi.net