Sejem DOM

Kazalo prispevkov

 Image

Letos smo prvič profesionalno obiskali Sejem DOM v Ljubljani (8-13. 3. 2005). Kot uredništvo portala nastrehi.net smo se odločili narediti reportažo s sejma in zajeti večino proizvajalcev, izvajalcev in prodajalcev strešnih elementov, ki so prisotni na sejmu.

Foto s sejma DOMFoto s sejma DOM
  Foto s sejma DOM

Po dolgotrajnem iskanju parkirnega prostora smo imeli srečo in jeklenega konjička varno parkirali za »pičlih« 600 SIT (večina ni imela tega zadovoljstva).
V upanju, da posnamemo čim več in, da se pogovorimo z vsemi, ki se ukvarjajo s strehami, vstopimo v »svet sejma«.
Obiskanost sejma je bila na zavidljivi ravni. Opazimo nekaj »vedno« prisotnih razstavljalcev in na našo srečo veliko tistih, ki razstavljajo strešno opremo ali njene dodatke (kritine vseh vrst, dimniški sistemi, izolacijski sistemi, kleparski izdelki, dodatki za streho, ostrešja, strešna okna strelovodi...).
Naš portal www.nastrehi.net je bil uspešno sprejet in pozdravljen, posebej s strani manjših in srednjih podjetij.

Proizvajalci in trgovci dimni�kih sistemovProizvajalci in trgovci dimni�kih sistemov
  Proizvajalci in trgovci dimniških sistemov

Pogovarjali smo se z: g. Borutom Čukom iz podjetja ŠAMOT INŽENIRING d.o.o. (ukvarjajo se s proizvodnjo in prodajo TO-MO-DI dimnikov), g. Iličem iz podjetja OGM-BI d.o.o. (montaža dimnikov), s predstavnikom podjetja MELTAL d.o.o. (pločevinaste strešne kritine), g. Zorec Alešom univ. dipl. ing. (HAAS dom d.o.o., ostrešja), g. A. Pirhom iz podjetja SPONSOR INŽENIRING d.o.o. (sistemi za zmanjševanje hrupa), predstavnikom HERMI d.o.o. (proizvodnja in razvoj strelovodne opreme), G. Bezlaj Boštjanom iz podjetja SK WALTHER d.o.o. (strešniki Walther/Dachziegl), g. T. Trpkovskim iz podjetja URSA Slovenija d.o.o. (toplotna in zvočna izolacija) in še nekaterimi. Oglejte si njihove razstavne prostore v naši foto-reportaži s sejma »Streha nad glavo«.

TO-MO-DI dimnik podjetja �AMOT IN�ENIRING d.o.o.TO-MO-DI dimnik podjetja �AMOT IN�ENIRING d.o.o.
  TO-MO-DI dimnik podjetja ŠAMOT INŽENIRING d.o.o.

Razstavni prostor podjetja OGM-BI d.o.o.Razstavni prostor podjetja OGM-BI d.o.o.
  Razstavni prostor podjetja OGM-BI d.o.o.