Obiskali smo 41. sejem MOS v Celju

Obiskali smo 41. sejem MOS v CeljuPo neobetavnem začetku sejma so razstavljalci v petek, razen lepega vremena, dočakali tudi obilico obiskovalcev.
Veliko zanimanja smo opazili na vseh razstavnih prostorih s strešno kritino. Med raznoliko ponudbo opečne kritine (Creaton, Tondach, Goriške opekarne, Nelskamp, Bogener), betonske kritine (Eternit, Bramac), pločevinaste kritine (Hosekra, Gerard, Metrapan, Roser, Trimo, Metalko Lux) in tegole Canadese, je vsak obiskovelec izbral svojega favorita.

Letošnje neurje je »naredilo svoje« in obiskovalci so zbirali informacije o kvaliteti strešnih kritin in izkoristili dodatne sejemske popuste. Upamo, da so se tokrat odločili pravilno in, da jih neurja s točo in močnim vetrom ne bodo presenetila – da bo streha ostala cela in hiša suha.

Na sejmu smo si lahko ogledali tudi 9. državno prvenstvo mladih krovcev in kleparjev – pokrovitelji tekmovanja so bili: Tondach, Bramac, Lesnina Inženiring, Celjski sejem, Unior in Velux.

 

Zmagovalna ekipa OOZ Celje se bo jeseni udeležila svetovnega prvenstva mladih krovcev v Pragi in iz uredništva jim želimo čim boljšo uvrstitev. 

9. državno prvenstvo mladih krovcev in kleparjev

Kot smo že na začetku povedali, začetek sejma je za razstavljalce začel neobetavno. Prva dva dni je sejem več ali manj sameval. V pogovoru z razstavljalci smo ugotovili, da jih moti »razvlečenost« sejma na sedem dni in, da je za njih to »velika izguba časa in denarja«. Na spletni strani Celjskega sejma lahko preberemo, da si je sejem ogledalo 170.000 ljudi. Vse lepo in prav, obiskovalcev je res bilo veliko ampak v katerem obdobju. Na začetku sejma, kot smo ugotovili, sigurno ne ampak od petka do nedelje, ko je bil sejem najbolj obiskan.

Upajmo, da bodo razstavljalci opozorili na omenjeni problem in z upravo Celjskega sejma poskušali ustrezno rešiti problematiko okrog trajanja sejma. Včasih je manj (krajš'), več!!!

Razstavni prostor podjetja Oben-Auf d.o.o.

Velika izbira strešne kritine Creaton

Strešna kritina Bogener

Strešniki »pokrijejo vse«

Tondach-ova galerija opečnih strešnikov

Lepe pozdrave iz uredništva nastrehi.net!